Skip to content

mascamasseseemdaistelenenifvani.co

message removed think, that you..

Classic Rock

8 thoughts on “ De Bärge Zue - Takeo Ishii* - Der Jodelnde Japaner (Cassette)

  1. (). Diplomat and prime minister. A diplomat until , he emerged after World War II to become the most famous politician of postwar Japan, serving as prime minister for a total of 86 months between May and December Yoshida's administrations witnessed Japan's transition from foreign control to restoration of sovereignty (formally attained in April ).
  2. Është dita e fundit si kryetari i Akademisë së Shkencave. Prof. Gudar Beqiraj dha dorëheqjen 2 muaj nga zgjedhja e tij.
  3. Japanese actor George Takei talks about the migratory experience during the war on August 14th, An event commemorating the publication of a book about the experience in a concentration camp experienced by the Japanese American actor George Takei who appeared in the TV series `` Star Trek '' and gained popularity during the Pacific War is 13th Was held in .
  4. Me dobësimin e pozitave politike dhe humbjen e mbështetjes popullore, e vetmja rrugë shpëtimi për Metën dhe Kryemadhin është pranimi.
  5. Dy artistë shqiptarë po shkëlqejnë në dy prej teatrove më prestigjiozë në botë. Sopranoja Ermonela Jaho po korr duartrokitjet në Metropolitan Opera në Nju Jork me një prej roleve të saj më të dashura dhe më të luajtura e pikerisht Cio Cio San në Operan Madame Butterfly.
  6. Në vijim të vizitës së tij zyrtare në Tokio, Presidenti i Republikës Ilir Meta u prit sot në një takim të nga Kryeministri i Japonisë, Shinzo Abe. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera midis dy vendeve tona dhe shprehu dëshirën që bashkëpunimi i deritanishëm të thellohet më tej në të gjitha fushat, në veçanti në .
  7. Një skemë në Sheffield ka ndihmuar në rritjen e gjumit të fëmijëve me orë në natë realizuar nga një klinikë "Ato zgjoheshin nga 10 deri në 40 herë në natë dhe ky nuk është aspak ekzagjerim" thotë Jacqui Wolstenholme, duke kujtuar netët e .

Leave a Comment